Apple sat, sve što vas zanima!

Autor dana 03/13/2015
Untitled-2 auuu

PPLE WATCH je možda najviše vrelo očekivani nosive još, a Apple je najavio detalje o tome na skupu 9. ožujka.
Na događaju u San Franciscu, Apple zakašljao o cijenama i datum izlaska detalje za Apple Pogledajte po prvi put, i nazvali su neki od treće strane aplikacija koja će biti dostupna na nosive uređaja na tržište.
Tvrtka je također predstavila svoj prvi 12in Macbook tijekom događaja, koji je najtanji i najlakši laptop Apple još.
Apple Gledajte aplikacije
Maštovito pod nazivom Apple Gledajte prvi put objavljen u tvrtke iPhone 6. lansirati događaj 9. rujna obilježavanje tvrtke prvi skok u smartwatch tržištu.
Mi smo pokupile sve što znamo dosad o Apple Pogledajte, uključujući i njegove specifikacije, datum izlaska i pojedinosti o cijenama. Budite sigurni da bi ovu stranicu označenu kao i mi ćemo biti ažuriranju ga čim smo saznali više.
Datum objave
Apple Gledajte će biti dostupan za pre-order online i in-trgovine od 10. travnja, prije nego što ide u prodaju 24. travnja.
Apple je navodno naredio ‘5-6 milijuna “jedinica uoči predstojeće datum izlaska, a analitičari očekuju oko 20 milijuna na brod u 2015 sama.
Cijena
Apple je konačno proliti grah na UK cijenama. 38mm Apple Gledajte Sport će biti dostupan od £ 299, a veća 42mm Model je ošamario s većim £ 339 početnoj cijeni.
Apple ‘Gledajte’ će biti dostupan od £ 479, uz cijene ide do £ 949, ovisno o tome što kućišta i band kombinaciji se odlučiti za. Na primjer, 38mm Apple Gledajte sa Crna Classic Buckle remen će vam postaviti natrag £ 559, dok 42mm Model će biti £ 50 skuplji.
Apple Gledajte će se u tri različita dizajna
Kao što se očekivalo, Apple Pogledajte Edition – koji dolazi izrađen od običaja ruže žute 18-karatnog zlata, bit će dostupan od 8000 £, s cijenama diže na 13.500 £ za najskuplje verzije.
Cijene za svaki Apple Watcha kućišta i band kombinacije mogu se naći na na Apple web stranici.
Tehnički podaci
Apple Gledajte će biti dostupan u 1.5in (38mm) i 1.7in veličine (42mm) zaslon i sa 272×340 i 319×390 rezolucije, respecttively. Smartwatch će značajka zaslon kvadratnog oblika, za razliku od zaobljenog ekrana na Moto 360, a to se obložene u zaštitnim slojem safir kristal.
Whie Apple nije naveo da, njegova web stranica potvrđuje da smartwatch također certificirani prema IPX7 vodootporna standarda, što znači da će biti zaštićeni od jednog “kratkog trajanja uranjanja u vodu” na dubini manjoj od jednog metra.
Smartwatch će biti dostupan pokupiti s različitim gledati lica i trake, 34 da budemo precizni. Kupci mogu spojiti te više na web stranici MixYourWatch, ili pokušajte ih u trgovini od 10. travnja.
Apple Gledajte će pokrenuti verziju iOS osmišljen iz temelja. Ona podržava dodirnu navigaciju, ali svježi UI također može biti kontrolirani od strane slušalice ‘Digital Krune’. Ova mehanička kotača, kao što je to što bi se normalno koristiti za postavljanje vremena na standardnom sat, omogućava pretraživanje i pregledavanje kroz korisničko sučelje.
Apple iWatch sportski pojas bijeli
Na primjer, pomicanje digitalnog krunu će vam omogućiti da se povećavati i smanjivati ​​na Apple Maps aplikaciju, a taknete to će vas odvesti natrag u glavni početni zaslon.
Appleov novi ‘Taptic motora “također poboljšava mapiranje, zujanje nositelja s različitim vibracijama, kada im je potrebno skrenuti lijevo ili desno. Ova značajka može se koristiti za slanje kolege Apple Gledajte wearers gurkati, a za obavijesti upozorenja.
Na softverskoj strane, Apple Pogledajte također dolazi sa Siri, omogućujući korisnicima da lajati naredbe na njihovu zapešću i odgovoriti na poruke. Na zaslonu tipkanje neće biti podržane zbog male veličine zaslona, ​​ali značajka zove Smart Odgovori će omogućiti korisnicima da odaberete iz nekoliko unaprijed napisana odgovora za one koji se osjećaju glupo govoriti u svoje ruke. Oni koji ne će biti u mogućnosti odgovoriti na pozive iz Apple Watch.
Handoff također podržan na Apple Pogledajte, značajka je prvi put uz iOS 8 i OS X Yosemite, i HomeKit i HealthKit podrška je također uključena, što znači da korisnici će moći kontrolirati uređaja u svojoj kući i praćenje razine fitnessa, dok je nosio smartwatch ,
Iako Apple još uvijek daju punu rundown, Apple Pogledajte dolazi punjena puna zdravlja i fitness senzora, te je sposoban za mjerenje statistike, kao što su broj otkucaja srca, kalorija i pokrete tijela. To sve dolazi pečena na Appleovim novu aktivnost i vježba aplikacije, gdje korisnici mogu brojati kalorije i postavili osobne ciljeve.
Apple navodno planira napuniti uređaj pun naprednijih značajki zdravlja – kao što su senzori za mjerenje stresa i kisika razine – ali je naišao na probleme s pouzdanošću tijekom testiranja.
Tu će biti nekoliko različitih sat suočava koje možete izabrati na Apple Pogledajte previše, koji korisnici mogu promijeniti tako što dugo pritisnite na početnom zaslonu. Provlačenjem od dna zaslona također će pokrenuti značajku pod nazivom poglede, omogućujući korisnicima da se ukrasti kroz posljednjih obavijesti.
Tijekom svog događaj 9. ožujka, Apple je potvrdio neke treće strane aplikacije koje će biti dostupan od lansiranja.
To uključuje EasyJet, Salesforce, Shazam, WeChat i SPG hotela, koji će omogućiti MSFI korištenje Apple Satovi za otključavanje svojoj hotelskoj sobi.
Možda tome da londonski hipster gužva su prvi pokupiti Apple Gledajte, tvrtka je također potvrdio da je Instagram i uber aplikacije će također biti dostupan od lansiranja.
Apple Pogledajte srebro
NFC će doći unutar uređaja, dopuštajući nositelji iskoristiti za Apple platiti beskontaktna plaćanja usluga, koja je također dostupna na iPhone i iPhone 6 6 plus slušalica. Još nije jasno kada će biti dostupan u Velikoj Britaniji, ali Visa nam govori da će se dolasku u nekom trenutku ove godine.
Unatoč nagađanjima da je baterija Apple Gledajte moglo trajati puke 2,5 sati s teškim korištenje aplikacija, Tim Cook je potvrdio da će trajati 18 sati u prosjeku. Bežični podrška punjenja je također uključena.
Appleov web baca malo više svjetla na baterije smartwatches, otkrivajući da korisnici mogu očekivati ​​oko 6,5 sati reprodukcije glazbe, a 3,5 sati vremena za razgovor. Ona također otkriva da je Apple Satovi će se 1,5 sati naplatiti do 80 posto, te 2,5 sata do cijelosti.
Ostale specifikacije uključuju S1 procesor ispod haube, Bluetooth 4.0 podršku, WiFi i 8 GB uključeno pohranu.
Međutim, kako je izvijestio 9to5Mac, Apple Pogledajte neće ponuditi 8GB korisna za pohranu, te će umjesto toga ponuditi od samo 75 MB za fotografije i 2 GB za glazbu.
Kao i većina smartwatches, morat ćete kompatibilni iPhone biti u mogućnosti koristiti Apple gledati. Tvrtka je rekao da podržava Prijave su iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C i iPhone 5. iPhone 4S neće biti podržana. μ

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *